Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Srbiji

Poludjeli otac s trećeg kata bacio bebu staru 15 dana

srpska policija
Foto: Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
09.01.2015.
u 08:33

Liječnička ekipa koja je bila pozvana na teren mogla je samo konstatirati smrt 15-dnevne curice

Rano jutros, nešto iza 5 sati u središtu Beograda, rastrojeni otac bacio je svoje dijete, djevojčicu rođenu prije 15 dana, kroz prozor s trećeg kata. Mediji u Srbiji izvještavaju kako se u stanu odvijala prava drama jer je bilo potrebno nekoliko policijskih ophodnji kako bi svladali pomahnitalog oca prije nego je prevezen u psihijatrijsku bolnicu.

U beogradskoj Hitnoj pomoći kažu kako je liječnička ekipa koja je bila pozvana u 5.28 sati mogla samo konstatirati smrt 15-dnevne bebe, a za oca kažu da je starosti "između 35 i 36 godina i uz policijsku pratnju je prevezen u psihijatrijsku bolnicu".

>> Zbog siromaštva "poklanjaju" još nerođenu bebu

Ključne riječi

Komentara 9

MO
mozdaznam
08:59 09.01.2015.

ima li ijedan događaj u svijetu ubijanja djece, bombaških napada, silovanja, rezanja očnih jabučica , sisanja mozga na slamku da VI niste ovdje pretipkali??? najnegativniji portal u svemiru i šire

JE
jedna
11:19 09.01.2015.

ovako nesto prestrasno ,a koliko ljudi zeli imati dicu i nemoze

Avatar lilyan
lilyan
12:38 09.01.2015.

kako nije bio rastrojen da se sam baci sa zgrade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije