Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć životinjama

Poljoprivrednici donirali 600 kg kukuruza za ptice na Korani

korana (1)
Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL
1/3
10.02.2012.
u 15:28

Kruh doniraju dugoreški pekari, a pozivaju se svi koji mogu pomoći da se jave na broj 099/252-19-75

Labudovima, patkama i ostalim pticama koje se nemaju kamo skloniti osim na ledom okovanu Koranu karlovački su poljoprivrednici donirali oko 600 kilograma kukuruza, potvrdila je Sara Požar, zadužena za koordinaciju aktivnosti oko pomoći ovim životinjama, za Radio Mrežnicu.

Osigurane su još i žitarice i kruh, no iz koordinacije poručuju da i dalje primaju pomoć u kukuruzu i ječmu.

U hranjenje labudova u Dugoj Resi uključili su se i izviđači Spider. Kruh doniraju dugoreški pekari, ali se poljoprivrednike moli da doniraju kukuruz. Ako ga imaju, neka jave na 099/252-19-75, poručuju.

A svi koji mogu hranu neka ostavljaju i za ptice na Kupi i Mrežnici. Jer vremenske prognoze za idućih nekoliko dana ne idu na ruku ni ljudima, a kamoli životinjama.

Zebe i 90-ak pasa u skloništu u Utinji pa se moli pomoć u obliku slame kako bi se psi zagrijali. Deke i slični materijali zamrzavaju se i stoga nisu primjereni.

Volonteri udruge „Udomi me Karlovac“ upozoravaju da je prilaz skloništu otežan i neka se svi voljni pružiti ruku pomoći jave izravno voditelju skloništa na telefon 098/189-6999.

Svi koji žele mogu pomoći i gradskim mačkama neka se jave udruzi Mijau – Karlovac, Snježani Neuhold.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije