Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez karte i novca

Poljak 18 dana živio u zračnoj luci u Sao Paulu

detroit
afp
07.07.2011.
u 12:04

Zaposlenici zračne luke ovog su 44-godišnjeg električara prozvali ''Nijemac'' te su mu redovito donosili hranu, cigarete pa čak i votku

Poljak Robert Wladyslaw Parzelski više od dva tjedna preživljavao je u zračnoj luci u brazilskom Sao Paulu, donosi Telegraph. Još 17. lipnja odletio je iz Londona za Sao Paulo, ali kako nije imao povratnu kartu ni novac kojim bi si platio smještaj, a prijatelj s kojim se trebao naći nije se pojavio, živio je 18 dana u zračnoj luci.

Nakon što je prošao kroz carinu, odlučio je ostati tu gdje jest i smjestio se na jednoj od betonskih klupa u zračnoj luci, a kako ne govori portugalski nije se mogao sporazumjeti sa zaposlenicima zračne luke nego im je na svako pitanje odgovarao: "Ja sam Poljak.“.

Zaposlenici zračne luke ovog su 44-godišnjeg električara prozvali ''Nijemac'' te su mu redovito donosili hranu, cigarete pa čak i votku.

Nakon nešto više od dva tjedna 70-godišnji poljski liječnik koji živi u Sao Paulu pozvan je da razgovara s Parzelskim koji mu je rekao da je poslan u Brazil kako bi preuzeo dva telefonska uređaja. Kada su vlasti doznale zašto je Poljak u zračnoj luci, naredile su mu da napusti Brazil te ga ukrcale na zrakoplov za Švicarsku odakle će se vratiti u London.

Komentara 1

GL
Glista
15:47 07.07.2011.

Pa kaj onda? Tom Hanks je zivio na aerodromu vise od godinu dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije