Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagađanja
Povratak na članak

Politika: Simović bi mogao otkriti pozadinu ubojstva Zorana Đinđića

- Simović je jedina osoba, osim Milorada Ulemeka Legije, koja bi to mogla znati - navodi Politika pozivajući se na dobro obavještene izvore.

Komentari 5

Avatar sultan46
sultan46
21:32 12.06.2010.

Moje misljenje je da ce maximalno 3 mjeseca prezivjeti i onda ce u novinama pisati da je napravio suicid......to je ocigledno... pa nece ti koji su umjesani u djindjicev atentat(visoki politicari) dozvoliti da daje bilo kakve izjave....

VL
MM
Mladen Miletić
01:14 13.06.2010.

Politikin izvor ocjenjuje da je Simović kriminalac najvećeg potencijala koji je ikada dospio u ruke policiji. Vjerujem da su presretni da mnogi danima ne spavaju od sreče... A hrvatski policajci naravno ugodno suosječaju sa uspiješnim kolegama mili-cajkanima !

VL
AN
Andreeejjj
13:58 12.06.2010.

Vi novinari pisete tave gluposti, koje nemaju veze sa zdravim razumom?! Molim vas, ukljucite malo mozak, ukoliko ga uopste imate!? Objavljate redom: smrsavljen, narkoman, neugledan, zeljan predaje... Pa za tim: spreman fizicki, natreniran, jak, nabildan...itd, itd... Kladim se, da nije mogao stici biciklom do granice sa Srbijom!!!! U suprotnom bi ga mogli poslati na SP u biciklizmu ili na Tour de France ili cak na voznju - \"cross Amerika\" sa biciklom, gdje se i zaradi dobar novac!

VL
KR
KraljTvrtko
15:20 12.06.2010.

naravno da nije stigao biciklom,oni misle da smo maloumni,dovezla ga policija...isti dan kad je pucao na brata u srbiji se znalo da je priveden,pa su posle i ovde promenili pricu da nije....al opet,bolje je ovako nego da ga hrvatska oslobodila...

VL
GR
gromCH
17:45 12.06.2010.

imamo dobru autocestu,pa vozio malo brze nego dozvoljeno................. mozda je energiju potrosio dok je puzao preko kanala.........................ehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.