Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američke e-priče
Povratak na članak

Politika je nastavak naših ratova: Drugog svjetskog i prvog Domovinskog

Hrvatske stranke, kao i američka Republikanska 
i Demokratska, postupno 
se pretvaraju 
u politička PLEMENA i SEKTE kojima nije na umu opće dobro naroda, već ljudožderska borba za osvajanje ili ostanak na vlasti protiv njih ...

Komentari 6

DA
daniloobradoviic
17:39 17.11.2014.

Virtuelni svijet ,odvajkada imao i imace desavanje pomracenja u reziji politike /politicara .Povjest se neda izmijeniti .Zagarantirana nam je buducnost ,.Strasno .

VL
Avatar abakus
abakus
13:24 19.11.2014.

Zaključak: ... ne znam zapravo koji je. :) Gotovi smo? Kad samo pomislim da ljudi nisu htjeli potpisati za referendum za promjene izbornog zakona koje bi ipak umanjile ovu podjelu na dvije glavne stranke i omogućile pojavu novih, svježih snaga na političkoj sceni... Nema gore situacije od ove u kojoj se sada politički nalazimo. Svi mi danas smo taoci poludjelih članova dvoglave partije i njihovih stranačkih vojski koje se međusobno s jedne strane beskrajno mrze, a s druge spremno surađuju kad se pojavi opasnost da im netko ugrozi dvoglavi primat na političkoj sceni. Kako izaći iz toga?

VL
N1
Nešo.15
20:32 19.11.2014.

Mir, NE rat.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:04 17.11.2014.

zato talijani odavno gledaju na politiku kao na cirkus i imaju pravo

VL
TZ
tarantula-zg
10:04 18.11.2014.

Nisam u mogucnosti procitati u cijelosti ovaj pamflet, ali sto to ovaj misli pod "prvim Domovinskim ratom"? Zaziva li on to neki drugi?

VL
FU
fullmax
10:00 17.11.2014.

Sa razlikom da cete ovaj put popusiti.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.