Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju: dr. Renata Čulinović Čaić

Politika izigrava liječnike, ne poštuje dogovoreno, počele su pripreme za štrajk

11.01.2024.
u 12:31

Predsjednica Hrvatskog liječničkog sindikata, o razlozima koji su doveli do prijetnje novim štrajkom u zdravstvu

Komentara 5

BA
BartolomejIV
15:40 11.01.2024.

Ova liječnica je kao i večina liječnika dno dna kao i Smilović kojeg je otac naučio mitu i korupciji. Zato treba privatizirati zdravstvo gdje se prema pacijentima odnose kao prema ljudima, gospodi jer znaju tko ih plaća. a ova državna bagra na našoj grbači najsretnija kada pacijenta ni ne vidi.

KU
kublajkhan
14:54 11.01.2024.

Nemate podršku naroda

DA
damascus
14:33 11.01.2024.

Narodu je predosta tih stalnih štrajkova i zahtjeva i nilkad dosta. Ucjena do ucjene. Na kraju će se dogoditi nemiri protiv štrajkaša svih vrsta. A najugroženiji, umirovljenici sa bijednom crkavicom nemaju se kome obratiti, ne mogu štrajkati jer za njih politika nije zainteresirana a za Božić nisu mogli kupiti niti 20 dkg bakalara. A onda im "velikodušno" premijer udijeli koju desetinu Eur-a ali ne stalno nego prigodno oko Božića da im slučajno ne bude za nijansu bolje neko vrijeme. Barem nekoliko mjeseci dok i takvo hipotetsko povećanje ne pojede inflacija. Zato nikako ne treba glasati za vladajuće već za umirovljeničke stranke pa da kao u Sloveniji imaju presudnu riječ kod formiranja vlasti. A onda će se i o mirovinama razmlišlajto ozbiljo i od strane vladajučih. Do tada, ništa od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije