Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diskusija na Vernu
Povratak na članak

Politika i moral mogu skupa, ako se političare ograniči što smiju i ne smiju raditi

U sudjelovanju u odlukama bitni su principi i načela na kojima čovjek temelji svoje djelovanje. Nikada ne smijete polaziti od svog osobnog, privatnog interesa, kaže Podolnjak.

Komentari 2

AF
afer
16:57 13.03.2018.

Moralne vertikale od Triglava do Đerdapa.

VL
BA
bakulušić
19:18 13.03.2018.

Tko će ih ograničiti kad oni sami stvaraju pravila. Svi se pozivaju na moral tek onda kad završe u opoziciji. Kad se vrate na vlast, zaborave što su htjeli kad su prozivali. U Hrvatskoj tomu stalno svjedočimo. Kad je potekla inicijativa za promjenu izbornog zakona, svi su oni, bez obzira na svjetonazor i ideologiju, stali na istu stranu. Da obrane svoje interese. Ljudska narav, ljudski ego i ljudski interes su jači od svake želje za moralom. Moral je ostavljen sirotinji a oni sebi uzimaju bolji, opipljiviji dio. I tako je to od mjesne zajednice do valikog svjetskog imperija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.