Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD STAZIĆ
Povratak na članak

Politika HDZ-a i dr. Franje Tuđmana prema BiH bila je pogubna

Stazić je kritizirao Deklaraciju o položaju Hrvata u BiH, tvrdeći da od nje nema koristi

Komentari 22

AG
Agricola
18:21 12.12.2018.

Stari most u Mostaru su srušili muslimani. Ahmići su bili legitiman vojni cilj gdje je zabilježena manja kolateralna šteta koja je kasnije napumpana u "ratni zločin" u propagandne svrhe a da je tome tako najbolje pokazuje činjenica da se tajaj incident dogodio 16. travnja 1993. a da je onaj famozni tv-prilog britanske postaje Sky-News u kojem britanski unproforci "otkrivaju" Ahmiće snimljen i objavljen sedam dana kasnije, 23. travnja. U međuvremenu, 18. travnja su se u Zagrebu sastali Alija Izetbegović i Mate Boban i nitko nije spominjao taj incident, a da je tu bilo nešto vrijedno spomena Alija sigurno ne bi to propustio iskoristiti da napravi pritisak na Bobana. Veći zločini su se dogodili isti taj dan nad Hrvatima u selima Putiš i Trusina nego taj incident koji se dogodio tri mjeseca nakon što su na istom terenu Muslimani napravili zločine protiv hrvatskih civila u selu Dusina i Gusti Grab. Što se tiče "krvavih ratnih zločinaca", činjenica je da nijednom od optuženika nije nađeno da je bilo počinio, bilo zapovjedio, bilo prikrio bilo koji ratni zločin, nego je stvorena neka konstrukcija o UZP koja nije pravne nego političke naravi i onda se iz te konstrukcije naćoravo lijepila krivnja svakom tko su usudio braniti i spriječiti totalno istrebljenje Hrvata od strane Muslimana.

VL
JA
jadrmatic
18:27 12.12.2018.

Kako se usuđujete prenositi ovu poremećenu invididuu? Pa taj psihički antifašistički bolesnik se otvoreno naslađivao pokoljem stotina tisuća ljudi.

VL
DA
dalibla
18:35 12.12.2018.

stazić...Nikakve kvalifikacije a namlatio se novca od saborske plaće najćešće blateći hrvate i Hrvatsku

VL
MA
maziko
18:38 12.12.2018.

Stazicu Stoko alkiholicarska.

VL
ST
stric7
18:16 12.12.2018.

...a neša je poznatih stavova .... neša javno žali da drugovi nisu 45-e po izlasku iz šuma i pećina dobro obavili posao.... samo zbog ove izjave morale bi mu RH institucije oduzet državljansto i sašit mu "šimecki" u onu koščatuu tifusarsku stražnjicu i deportirat obožavatelja šumske bande van granica RH....

VL
KO
kold
18:48 12.12.2018.

Lupila mu brlja u tikvu nosoroga treba najuriti iz sabora.

VL
RI
rightside
19:40 12.12.2018.

stazicu,bas mi napamet palo nesto,, jel tvoj brat platio stetu drzavi za onaj drzavni auto koji je vozio pa ga slupao ili ste to zataskali??da da,onda kad je pijan bio,,no ajde ne zamjeram, nemozes se ti sjetit svega,,no bas cu sutra to provjert da vidim tko je taj slucaj "spremio"))))

VL
BA
bakulušić
21:12 12.12.2018.

Oluja nije temeljito napravljena i danas imamo...to što imamo!

VL
CV
cvetkovic
21:37 12.12.2018.

zapravo otvoreni neprijatelj svega hrvatskoga on je mentor deklariraniSDP -ovih borbi protiv HRVATSKE te najzesci zagovornik povratka na bivsu drzavu grobnicu hrvata beznacajan je no konzerva se tesko otvara a i nezalimo zbog toga glede i unatoc NEOVISNE I SAMOSTALNE HRVATSKE

VL
KI
kizz1
21:37 12.12.2018.

spodoba i okot jugokomunistički

VL
CI
city007
01:00 13.12.2018.

Lako je reci da je politika Tuđmana ka bih je bila pogrešna .... neka NETKO i npr. Stazic ili Pusić kažu , šta je to Tuđman trebao napraviti.... volio bi ti od tih filozofa čuti .... ljudi moji šta je trebao pustiti Bošnjake u Neum.... ili šta? i reci da u Bosni nema Hrvata nego katolika , kao sto to danas bosnjaci velikom većinom govore.... a u popisima stanovništva u bih zadnjih 100 godina uvjek Hrvati oko 20%, pa kome perete mozak .... ovo postaje smješno i tužno .....

VL
PR
protin
22:49 12.12.2018.

Nula od pjana paciklista

VL
TE
teoodd
00:28 13.12.2018.

Jos jednom se dokazuje da hrvatski izborni zakon treba mjenjati ,,,......nikakve liste nego samo individualni kandidati...ovako se uvuce u sabor razni jebivjetri i propalice koje se onda izzivljavaju u saboru ...

VL
CO
COCOCO
00:00 13.12.2018.

STAZIĆA HITNO NA HIRURGIJU

VL
CV
cvetkovic
21:08 12.12.2018.

heres kao i obicno

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
21:46 12.12.2018.

Otac Domovine, Vrhovnik i Mesija Franjo je "priženio" BiH Hrvate našem Hrvatskom cvijeću, bez valjanog "bračnog ugovora" kako bi pokazao svoju potpunu kooperativnost transatlanskim gazdama za podršku neovisnoj državi u uspostavi teritorijalnog integriteta. Dakle BiH Hrvati su prodani Hrvatskom i i kasapinu Miloševiću (Hrvati u Posavini) da bi dobili podršku za vojne operacije protiv RSK. Suma sumarum naši sunarodnici imaju alternativu perspektivno postati Alahovi slijedbenici i opstati na svojoj rodnoj grudi ili otići u bijeli svijet trbuhom za kruhom i mirna Bosna. Mesija Andrej i njegovi vjerodomoljubni dvonožni glodari kobajagi biju ljuti boj za BiH Hrvate, njihovu glasačku bazu, donoseći deklaraciju o njihovim otetim pravicama, dok će u Briselu podvijena repa moliti za oproštaj, tvrdeći da se radi samo o predizbornom marketingu, a da uopće nemaju namjeru poduzimati mjere i podržavati ove u njihovim zahtjevima za ravnopravnošću. Vrhovnica je zanijemila i šuti kao ona stvar u ruci, kako ne bi svoj image sluge lojalnog pokvarila kod transatlaanskih gazda i tako izgubila buduće medjunarodne sinekure. Dakle BiH Hrvati su zaslužili ovo što ih je snašlo jer su glasali za Vrhovnika Franju i Vrhovnicu Kolindu. A sada BiH Hrvati pridružite se vjerodomoljubnoj braći u matici u pjevanju ode zahvalnosti svojim spasiteljima i usrećiteljima: Sliku tvoju ljubim, šapćem tvoje ime, vjetar nosi rječi Vrhovniče Franjo i Vrhovnice Kolinda ne zaboravi me.

VL
DU
Deleted user
03:35 13.12.2018.

Onima koji to još ne znaju, treba reći da je ovakvu današnju BiH, u Daytonu kreirao Franjo Tuđman.

VL
CH
chanchir
07:53 13.12.2018.

reci bandi Stazicu

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
20:25 12.12.2018.

Stazić nije rekao ništa krivo, nažalost. Kao ni Zoran Erceg i mnogi drugi. Uostalom ovi dežurni pljuvači, psovači...svojim poganim jezikom više govore o sebi, svojoj nemoći za bilo kakvu ozbiljnu argumentaciju...Ovdje argumenti ne igraju, samo sila, takva smo država. Ponajviše baš u onim vremenima o kojima Stazić priča. Sjetimo se samo fantastičnog Ferala i načina na koji je ugašen...Zašto? Samo zato što je pisao istinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.