Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko istraživanje
Povratak na članak

Politička korupcija veći je hrvatski problem i od goleme nezaposlenosti

Prema istraživanju, Hrvati su podijeljeni o tome hoće li biti masovnih prosvjeda, ali sigurni su da neće biti izvanrednih izbora

Komentari 4

NV
novo vriijeme
21:20 18.07.2014.

Politička korupcija, stalne trgovine novcem, položajima, zatvaranje očiju pred kriminalom na svim razinama članova stranaka i ostalih simpatizera i na kraju nemoć čelnika stranaka da zaustave vlastito pomahnitalo grabežljivo članstvo je hrvatski problem broj 1. U takvom okruženju stručnjacima jee nemoguće opstati jer stručnost je lijek za glupost i korupciju koji svakodnevno glođu našu državu.

VL
PM
perica_mali
21:42 18.07.2014.

pa kakav je ovo socijalizam ? ... činovnički !

VL
TH
than
21:11 18.07.2014.

Bice svega uskoro. Dok ECB drzi nisko kamatu jos se nekako zaduzuje za place i mirovine. Kada kamata ode gore pocinje veselje. Sada sto je notorna glupost zaduzivati se za mirovine i place i na taj nacin unistavati slijedece generacije to izgleda nikoga nije briga, po onoj staroj, poslije mene potop.

VL
ZA
zagorec51
22:00 18.07.2014.

CITAT - Veliko istraživanje Politička korupcija veći je hrvatski problem i od goleme nezaposlenosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.