Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPANJA ZA EU

Političari videospotovima pozivaju građane na izlazak na referendum

Mirko Filipović
Krunoslav Petrić/24 sata
03.01.2012.
u 14:42

Vodeći političari snimili su videoporuke kojima građane pozivaju da izađu na referendum i podrže ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

U sklopu kampanje za referendum, koji će se održati 22. siječnja, vodeći političari snimili su videoporuke kojima građane pozivaju da izađu na glasovanje i podrže ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Ministarstvo vanjskih i europskih integracija na svom je kanalu na YouTubeu objavilo videoporuke predsjednika Ive Josipovića, premijera Zorana Milanovića i ministrice Vesne Pusić koje će se prikazivati na programima četiriju nacionalnih i 17 lokalnih televizijskih postaja.

Videoporukama građanima su se obratili i ministrica socijalne politike Milanka Opačić, potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić, potpredsjednik Vlade za unutarnju i vanjsku politiku Neven Mimica, ministar obrazovanja i sporta Željko Jovanović te bivša premijerka Jadranka Kosor kao predsjednica najjače oporbene stranke koja je sastavni dio Saveza za Europu.

Svatko od njih odgovorit će na osnovna pitanja iz vlastitog resora te tako pomoći građanima da dobiju što opsežniji uvid u najbitnije odrednice i zakonske okvire zajedničke politike Unije.

 

 

Komentara 235

US
U sridu
18:42 03.01.2012.

Glasujmo NE ulasku u euslaviju i njenoj podrepini pusicki.

PE
perozagreb
19:30 03.01.2012.

Sudit će vam bojovnici iz Čavoglava!

OB
-obrisani-
15:27 03.01.2012.

Kad vidim tko nam savjetuje da udjemo u EU jos sam vise protiv te nje ! NE u EU !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije