Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Političari govorom mržnje guraju narode u ratne prošlosti

Ne treba zaboraviti da je i ratu iz devedesetih prethodilo medijsko sijanje mržnje.

Komentari 6

Avatar Celzijus
Celzijus
15:28 31.07.2018.

Drug novinar, kaj ima novog u Crnoj Gori, Kosovu, Italiji, Mađarskoj....? I to su nam susjedi, ali vi samo o srbendama i srbendama... Kaj je danas vaš vučkić jel? Jel bilo fino? Ajde nas bar jedan dan u tjednu oslobodite traktorlanda, to su njihovi problemi i nek si ih oni rješavaju. Nas, većinom normalne Hrvate boli muški spolni organ za vašu srbiju i vaše škije. Jasno?

VL
GO
goja
13:32 31.07.2018.

Beogradski pašaluk je još u nogdaunu od "Oluje". . Za kupanje im ostala Ada Ciganlija pošto su i grcima dok....li!

VL
TB
taras.buljba
21:18 31.07.2018.

Stoka nacisticka m.j.j.cetnicku.

VL
DU
Deleted user
08:54 31.07.2018.

..prvi sijač mržnje je četnik nešo stazić..

VL
ST
Stormbringer
10:09 31.07.2018.

Članak u stilu "ko nas bre zavadi". Žrtva može mrziti, ali i ne mora.To je osobni stav i pitanje vjere, a agresori se moraju pokajati. To razlikuje čovjeka od zvijeri, ali velika većina agresora nema ljudskosti, a to pokazuje i ova Radeta.

VL
PA
pandur
10:45 31.07.2018.

Idite gospodine u kafić-tamo vam je mjesto.Komunistička Jugoslavija je de facto bila Velika Srbija,crvena verzija još gora od one prve, u kojoj su Srbi kao privilegirani narod vladali uz pomoć vojske i policije.Vidim po slici da imate dosta godina pa je vjerojatno prekasno da nešta pametno pročitate i da saznate gdje ste živjeli.Tu rođeni-još vam ništa nije jasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.