Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Boliviji

Političara snimili kako siluje ženu u parlamentu?

bolivija silovanje
Screenshot/YouTube
19.01.2013.
u 23:02

Bolivijskog političara Dominga Alcibia Riveru uhvatila je kamera kako navodno siluje ženu na podu dvorane regionalnog parlamenta.

Bolivijskog političara Dominga Alcibia Riveru uhvatila je kamera kako navodno siluje ženu na podu dvorane regionalnog parlamenta, piše Bloomberg.

Na vrlo uznemirujućoj snimci sigurnosne kamere, koja je objavljena na YouTubeu, vidi se žena, navodno u nesvijesti, kako leži na stolici. Muškarac, kojega su lokalni mediji identificirali kao Riveru, potom ulazi u sobu i gasi svjetla.

Na nejasnoj snimci se potom vidi kako muškarac skida ženu sa stolca i siluje ju. Kada se svjetla ponovno gase, navodno zašto što je netko želio ući u sobu, političar se miče sa žene koja se počinje micati. Tada se svjetla ponovno gase, muškarac navlači hlače i vraća ženu na stolac. Ljudi dolaze vidjeti što je sa ženom, a pred kraj snimke ona se pokušava podići, ali ponovno pada na pod.

Snimak navodno prikazuje događaj od 20. prosinca kada je Rivera sa drugim političarima navodno previše popio na blagdanskoj zabavi. Rivera negira silovanje te dodaje da će surađivati u istrazi. - Kažu da je bilo silovanja, no nije ga bilo - rekao je Rivera. Etički odbor ga je izbacio iz stranke zajedno sa još još jednim političarem koji je bio uključen u incident. Bolivijski tužitelji će poduzeti pravne akcije i protiv medija koji su objavili snimku jer su time ugrozili žrtvu.

>>VIDEO \'Otmica je najbolje što mi se dogodilo u životu\'

>>Smrt nakon zlostavljanja: Indijku grupno silovali pa objesili

Komentara 19

Avatar Svećenik
Svećenik
22:23 20.01.2013.

Pa što. I nas naš parlament siluje godinama.

DU
Deleted user
23:11 19.01.2013.

Strašno je kad netko siluje ženu. Isto tako je strašno kada jedan ministar siluje duh 86% stanovništva.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
09:00 20.01.2013.

Ma glupost nije to Bolivija..to je slovenski parlament!Lik na slici je onaj jazavac Janša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije