Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'You sordid prostitutes'
Povratak na članak

Bio je jedna od najkontroverznijih osoba u povijesti britanskog otočja: Evo koga je Milanović citirao

Vi prljave kurve, niste li oskvrnuli ovo sveto mjesto, niste li pretvorili hram Božji u razbojničku jazbinu svojim nećudorednim stavo­vima i pokvarenim radnjama?, govorio je Cromwell kojeg je danas citirao predsjednik Milanović

Komentari 5

Avatar That'sAll
That'sAll
22:35 18.03.2024.

Frustracije koje peru Milanovića, duboke su i intimne. Branitelji mu stvaraju osjećaj manje vrijednosti jer je sebe do rata doživljavao ka fajtera, a onda pobjegao. Drugi okidač je osobni neuspjeh na premijerskom mjestu i efektna uškopljenost na predsjedničkom. Za nekog tko sebe doživljava kao najpametnijeg, to je unutarnje izgaranje koje je dovelo do stupnja samouništenja , kao i kod onih agresivaca koji ubiju ženu pod geslom "Ako te ja ne mogu imati, neće nitko!" ... I on je i dalje uvjeren da "voli Hrvatsku" ... Čovjek ima Neronov kompleks. On bi gledao Hrvatsku da gori i pjevao "rijeke pravde..." ..Hospitalizacija je nužna.

VL
GA
Gajger
21:48 18.03.2024.

Netko umisli da je Napoleon, a netko pak da je Oliver Cromwell. Kod svakog se manifestira drukčije.

VL
Avatar That'sAll
That'sAll
21:37 18.03.2024.

Jedine njegove originalne riječi su "Mi ili oni" misleći na crveno leglo vs. Hrvata. I to je to.

VL
NO
Nogalo
21:54 18.03.2024.

Nisam namjeravao glasovati za HDZ. Sad hoću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.