Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potjera u zadru

Policijac van dužnosti i prodavač uhvatili pljačkaša ljekarne

ljekarna
Marko Lukunić/PIXSELL
04.02.2015.
u 12:42

Maskirani 33-godišnji napadač ulovljen je odmah nakon pljačke

U filmskoj potjeri policajca koji nije bio na dužnosti, jednog prodavača, i opljačkane djelatnice ljekarne u utorak oko 17 sati uhvaćen je maskirani 33-godišnjak. On je u ljekarni u Ulici Antuna Barca u Zadru uz prijetnju pištoljem, od 65-godišnje zaposlenice otuđio nekoliko tisuća kuna.

- Neposredno nakon pljačke policijski službenik Policijske uprave zadarske izvan službe, uz pomoć jednog građanina, u blizini ljekarne uhvatio je i zadržao 33-godišnjaka kojeg se dovodi u vezu s ovim razbojništvom. Muškarac je priveden u službene prostorije II Policijske postaje Zadar, gdje je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje - istakli su iz zadarske policije.

>>Četvorica razbojnika na tržnici mu ukrala 6000 kuna

>>Dok je išao na posao, uhvatio kradljivice sa zlatom od 100.000 kuna

Komentara 3

OB
ObrenM
14:09 04.02.2015.

Do kada ce se ignorirati objavljivanje podataka o razbojnicima.Osobito u manjm sredinama je vazno kakvoga susjeda imamo,te da ovakove zaobilazimo sirokim lukom.

XN
xnet0822
13:02 04.02.2015.

Jedan lihvar manje, uskoro će i Romanič biti uhićen !

BA
bajo2
21:12 04.02.2015.

dali ce sada policajac dobiti kaznu za rad na crno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije