Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA EUROPOLA
Povratak na članak

Policija upozorava: Nemojte postati 'financijska mula'

Na pojavu nove vrste kriminala upozorili su MUP, Europol i HUB, a preventivna akcija pokrenuta je diljem Europe, priopćio je MUP

Komentari 4

Avatar navijač
navijač
14:40 22.11.2016.

Bolje biti i financijska mula, nego gologuza. Samo nek oni dobro plate.

VL
BB
branko.baricic
17:33 22.11.2016.

sasvim je legalno od nekoga primiti novac,te isto tako ga nekome pokloniti.sto tu s tim ima policija ili bilo tko drugi?

VL
Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
22:38 22.11.2016.

Ovo sve nekako cudno,,ako mi neko ponudi tako nesto,,kako da ja znam dali je novac legalan ili ilegalan ?? I nebi mi palo na pamet zvat 192 nego nebi mene niko vise vidio ni novac isto,,kako da ja dodjem doo tako nekoga pa da im dam racun pa neka salju :)

VL
OB
obivankenobi
11:18 23.11.2016.

Ja bih to radio zbog zarade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.