Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga mu rekla ime

Policija uhvatila muškarca koji je tragao za ženinim ljubavnikom!

Srbija policija
Davor Javorović/PIXSELL
29.04.2013.
u 17:33

Srpska policija uhitila je 48-godišnjeg Dragoja Đurđevića u selu Vranovac. Đurđević je ranije u Beogradu nožem ranio svoju suprugu, a zatim i 28-godišnju I.R.

Srpska policija uhitila je 48-godišnjeg Dragoja Đurđevića u selu Vranovac. Đurđević je ranije u Beogradu nožem ranio svoju suprugu, a zatim i 28-godišnju I.R.

Beogradska policija je za Đurđevićem tragala od 15 sati. Bježao je u ukradenoj Opel Corsi te je tragao za ljubavnikom svoje supruge, koju je sat vremena ranije ubo nožem, piše Blic.

U bijegu je pucao i u djevojku kojoj je pokušao ukrasti automobil. Ranije je u obiteljskoj kući zavezao suprugu te je tukao i ubo nožem, no ona je uspjela preživjeti napad.

Optužio ju je da ima ljubavnika, a zatim je natjerao da otkrije njegovo ime, nakon čega je uzeo pištolj i izašao iz kuće. Tada je od susjede pokušao ukrasti automobil, no ona mu se suprotstavila. Zatim je izvadio pištolj, pucao i pogodio ženu u kuk.  Nastrijeljena susjeda prebačena je u bolnicu.

Potom je u drugoj ulici ukrao Opel Corsu i krenuo je u potragu za supruginim ljubavnikom. Policiju je o slučaju obavijestio sin napadača, koji je pronašao ozlijeđenu majku.

>>'Operirali' i kroz RH: Srpska policija privodi 'carinsku mafiju'

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
08:06 08.05.2017.

Tu se nemoze pomoci jer nagon je jaci od zdravog razuma.Ljudska vrsta nije vjerna nije zadovoljna sa jednim partnerom.Zbog te cinjenice je svaki drugi brak razoren.Razoren nije zato sto su jedno drugo poslali u maternu nego zato sto je preljuba u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije