Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u obitelji

Policija uhitila pijanog nasilnika koji je vrijeđao oca i majku

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 25.11.09., Cakovec, Hrvatska- Dostupnost alkohola i cigareta mladima. ILUSTRACIJA. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL'
01.11.2010.
u 13:45

Nasilnički ponašao prema svojoj 75-godišnjoj majci i 83-godišnjem ocu. Ispad se dogodio kad je došao kući pod utjecajem alkohola 3.03 promila u krvi

IVANEC – Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 44-godišnjaka zbog nasilničkog ponašanja. Utvrđeno je da se nasilnički ponašao prema svojoj 75-godišnjoj majci i 83-godišnjem ocu. Ispad se dogodio kad je došao kući pod utjecajem alkohola 3.03 promila u krvi, te vikao na njih i vrijeđao ih pogrdnim riječima. Potom je razbio radio i bacio ga na pod.

Budući da je riječ o osobi koja se prije nasilnički ponašala u obitelji, doveden je u ivanečku policijsku postaju, u kojoj je uhićen i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:10 01.11.2010.

Sad se sigurno stari roditelji kaju što ganisu odgojili! Tako je to uvijek ! Kad su mali dopuštaš im sve jer su slatki,kasije toleriramo sakakve gluposti a onda dodje vrijeme kad više nemožemo ništa!

MM
Mladen Miletić
21:33 01.11.2010.

Na bijednome Balknu sin od 44godine dođe kuči ( u čijun kuču? od starih roditelja od kojih je zapio mirovinu i mlati ih nerijetko !) U Njemačkoj odlaze česo sa 18- 25 godina od doma samostalno stanovati i živjeti 95% 95% njih... Kod nas 95% ostaje doma a prazni stanovi krase metropolu jel večina nema šanse da kupi ili unajmi bilo šta !

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
22:37 01.11.2010.

Eto vam dokaz koliko su Hrvati veliki katolici i koliko vole svoje bliznje... Ako to rade svojim bliznjima sta tek bi onda radili manjinama a pogotovo Romima.. Romi kada su osvetili svoje bliznje svima je smetalo i bilo preko 1000 rasistickih komentara a kada nesto uradi neku \"katolik Hrvat\" onda to prodje nezapazano i prirodno..Sram da vas bude!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije