Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA EURU

Policija uhitila četvoricu hrvatskih navijača: Crnogorci slavili gol, ovi ih napali

Dubrovnik: Zbog naguravanja navijača na susretu Crne Gore i Hrvatske reagirala policija i zaštitari
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
09.01.2024.
u 12:38

Spomenuta četvorka je vikala i vrijeđala grupu navijača Crne Gore koji su slavili pogodak crnogorske reprezentacije, nakon čega su ih počeli i fizički naguravati.

Sinoć, oko 20:35, na gradskom bazenu u Dubrovniku, tijekom odigravanja vaterpolske utakmice između reprezentacije Hrvatske i Crne Gore, zbog narušavanja javnog reda i mira i izazivanja nereda na sportskom natjecanju uhićena su četvorica navijača Hrvatske u dobi od 32 do 35 godina, od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola.  

Spomenuta četvorka je vikala i vrijeđala grupu navijača Crne Gore koji su slavili pogodak crnogorske reprezentacije, nakon čega su ih počeli i fizički naguravati.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, četvorica navija će tijekom današnjeg dana biti odvedeni na Općinski sud u Dubrovniku, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Inače, hrvatski vaterpolisti nisu iskoristili priliku da izbore lakšeg protivnika u četvrtfinalu Europskog prvenstva (Gruziju ili Rumunjsku). Za to im je trebala ili čista ili pobjeda na peterce protiv Crnogoraca, koji su na kraju slavili pirovu pobjedu (13:15) jer su ostali treći i morat će igrati osminu finala.

VEZANI ČLANCI:

I u ovoj utakmici "štekala" nam je realizacija igrača više što su Crnogorci u posljednjoj četvrtini iskoristili za svoje drugo vodstvo (9:10). Zapravo, vrhunac te problematike dogodio se dvaput u posljednjoj četvrtini. Prvi put na njenom početku kada naši ne uspijevaju zabiti iz napada s dva igrača više a potom i u posljednje dvije minute koje su naš odigrali s igračem više. Štoviše, nakon što Fatović zbog isključenja Popadića bez prava zamjene, nije iskoristio peterac, naši su minutu prije kraja primili pogodak s igračem više. A da krah bude još bolniji, u posljednjih 13 sekundi nisu iskoristili dva igrača više jer se nitko nije usudio šutirati.

A takva nesigurnost reflektirala se i na izvođače peteraca pa je tako crnogorski vratar Tešanović obranio peterece i Harkovu i, očito, uzdrmanom Fatoviću koji postao tragičarem najvažnije hrvatske utakmice u dosadašnjem dijelu Prvenstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije