Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bečani odahnuli
Povratak na članak

Policija uhitila 20-godišnjake koji su zračnim pištoljem gađali ljude

Od 21 žrtve napada njih 18 prošlo je s lakšim ozljedama, dok su dvije žrtve, 36-godišnji policajac u civilu koji je pogođen u vrat i 25-godišnji oženjeni muškarac koji je pogođen u sljepoočnicu, teško ozlijeđene i hitno operirane.

Komentari 4

BK
B Kosa
21:16 30.09.2011.

Te zracne puske i pistolje treba zabraniti tu se huligani igraju sa tudim ocima tako je jedan huligan postaru ozlijedio oko da vise nikada covjek nije vidio

VL
JI
jimbeam
23:39 30.09.2011.

Da baš,zbog par idiota zabraniti zračne puške,pa mogli su bacat kamenje sa zgrade,što bi onda, zabranili kamenje?!

VL
OB
-obrisani-
11:34 01.10.2011.

Prosvjedi na WALL STREETU !! Nekoliko stotina tisuća prosvjednika \"Američko-Europska Jesen nije vam tako zanimljiva kao Arapsko Proljeće ??? Po arapskom svijetu ste padali u ekstazu zazivajući svrgavanje tirana, a na Zapadu ste podvili rep i šutite ko p.izde. Vašiši vlasnici su upravo oni protiv kojih su demonstracije krenule. Te američke demonstracije traju već 2 tjedna i svakim danom imaju sve više pristaša. Mladima koji su pokrenuli akciju, sada se masovno pridružuju sindikati. U srijedu ih je bilo nekoliko stotina tisuća. Baš je nekidan bilo lijepo vidjeti više od 700 američkih pilota (svi u uniformama) kako demonstriraju pred ZLATNIM TELETOM Zapada. Transparenti im imaju ovakve poruke: \"Elite i korporacijski moćnici oteli su demokraciju\" \'Moramo okončati korporacijsku tiraniju i korupciju\' \'Zaduženost je ropstvo\' \'Wall Street je naša ulica\', \'Jump! You fu.kers\' \"

VL
TH
thekurcula
22:53 01.10.2011.

Kako se zove stanovnik Beča? Bečan? Ili Bečlija?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.