Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BENKOVAC

Policija uhitila 18-godišnjeg dilera. Imao 76 grama hašiša

hašiš
Ivica Galović/PIXSELL
11.12.2023.
u 10:03

Vozač je isključen iz prometa te doveden u prostorije policije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. U nedjelju, 10. prosinca u 01.20 sati u Benkovcu policijski službenici su u nadzoru prometa zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 18-godišnjak. U daljnjem postupanju vozač je odbio ponuđen test na prisutnost opojnih sredstava, a kod njega je pronađeno i oduzeto oko 76 grama hašiša.
 
Vozač je isključen iz prometa te doveden u prostorije policije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv 18-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru. Također, sukladno odredbama  Zakon o sigurnosti prometa na cestama prekršajno je sankcioniran - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica PU Zadarske.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

AI
airbender
06:13 12.12.2023.

To je laž, hašiša nema nigdje već 10 godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije