Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izboden u crkvi
Povratak na članak

Policija ubojstvo zastupnika Ameesa nazvala terorističkim činom

Odmah nakon napada na licu mjesta je uhićen 25-godišnjak zbog sumnje u ubojstvo

Komentari 2

ZI
zimerman
05:51 17.10.2021.

Ništa novo ,…bit će toga sve više i više .U ovom slučaju imamo još jednog sljedbenika lažnog proroka koji radi po uputstvima svoje takozvane religije mira.Za sve ovo se možemo zahvaliti političkoj ljevici koja zbog svojih politički interesa uništava sveve sto je vrijedno u zapadnoj civilizaciji .

VL
BF
bf23
09:11 16.10.2021.

Dokle rasizam?! Muslimanima je običaj i tradicija ubijanje kršćana u crkvama,a oni ovom jadnom inžinjeru-doktoru islama brane prakticiranje njegovih običaja koji tako predivno oplemenjuju pojam multikulturalnosti kojim se bivše kolonijalne sile diče dok moraliziranju slabije razvijenim zemljama što štite svoje granice

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.