Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brčko, bih

Policija u dvogodišnjakovim hlačama pronašla heroin

'heroin  droga'
''
24.10.2011.
u 18:27

Djetetov je otac uhićen, a majci je izdan prekršajni nalog zbog vožnje pod utjecajem droge.

Bosanskohercegovačka policija zbog proizvodnje i prodaje droge u Brčkom je uhitila muškarca A. S. nakon dojave da sa svojom partnericom, 26-godišnjom A. O., u automobilu prevozi heroin, pišu Nezavisne novine.

Policija je par zaustavila na izlazu iz Brčkog, a u automobilu su pronađena dva paketa heroina skrivena u hlačama dvogodišnjeg sina tog para. Kako je utvrđeno da je A. O., koja je upravljala automobilom, bila pod utjecajem droge, izdan joj je prekršajni nalog.

Komentara 4

Avatar Yo
Yo
20:06 24.10.2011.

iskoristili su dijete za takve stvari, šta ti ljudi imaju u svojoj glavi... bolesno!!!!!!!!

CR
crvenaHrvatska
23:46 24.10.2011.

- Tako majušan a već sverca drogu Pred njim je svijetla budućnost

Jovo Čaruga
11:44 25.10.2011.

talibanska posla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije