Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin rata

Policija traga za 45-godišnjakom iz Vojnića koji je 1992. ubio starca

leš, očevid (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
02.12.2011.
u 14:26

Uvrđeno je da je 1992. godine kao pripadnik srpskih paravojnih postrojbi tijekom noći sa 13. na 14. kolovoza, na tada privremeno okupiranom području u mjestu Goljaci Turanjski, na jugu Karlovca, iz automatske puške ubio 82-godišnjaka

PU karlovačka raspisala je tjeralicu za 45-godišnjakom iz Vojnića za kojeg su, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, utvrdili da je počinio kazneno djelo ratnog zločina protiv civilnog stanovništva. Naime, utvrđeno je da je 1992. godine kao pripadnik srpskih paravojnih postrojbi u noći sa 13. na 14. kolovoza, na tada privremeno okupiranom području u mjestu Goljaci Turanjski, na jugu Karlovca, iz automatske puške ubio 82-godišnjaka iz Karlovca.

S obzirom na činjenicu da je ratni zločinac nedostupan tijelima RH, za njim je raspisana tjeralica i protiv njega je Županijskom državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće.

 

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
15:58 02.12.2011.

Još jedan srpski hrabri borac.

UT
utvara73
17:34 02.12.2011.

Draga Policijo pa napišite kako se zove i dajte sliku i nemojte štititi tog kriminalnog ubojicu jer možda netko zna nešto o njemu jer ti svi kojima je zabranjeno doći povremeno dolaze nekim tajnim putevima na proslave svojih svetaca takozvani ZBOROVI na kojima i dalje nose četnička odličja i ćirilična slova s porukama \"OPET ĆEMO SE VRATITI\" a nitko da ih traži osobnu ili po srpski ličnu kartu jer možda je za istima raspisana tjeralica, došli smo na to da se branitelji moraju ubijati pred četničkopolitičkim progonom a čedomiri i dalje siju velikosrpsku ideologiju onog retar...ranog bolesnika Voislava Šešelja koji samim svojim izgledom i ponašanjem izaziva smjeh i suze

DO
downunder
15:02 02.12.2011.

Zanimljivo da \"naše\" pravosuđe redovito istražuje zločine četnika koji im nisu dostupni dok su oni domaći u vladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije