Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD SUMNJIVIM OKOLNOSTIMA

Policija sumnja na treću osobu: Uzrok niti jedne smrti nije povezan s nesrećom koja se dogodila

Navijači Hajduka okupljaju se u centru grada uoči početka utakmice između Borussije Dortmund i Hajduka
Goran Stanzl/PIXSELL
17.05.2023.
u 10:28

Policija je provjerom dokumenata nastradalog muškarca došla do njegove adrese. U jednoj kući u Bettmaru pronađeno je tijelo starije žene.

Policija je u u utorak na cesti 71 u okrugu Peine (Hannover) nakon prometne nesreće pronašla dva mrtva tijela. Tijelo 55-godišnjeg muškarca policija je pronašla u automobilu, a tijelo žene u njegovom stanu

U rano jutro došlo je do slijetanja automobila s ceste između četvrti Vechelde Bettmar i Sierße. Uzrok smrti muškarca čije je tijelo policija pronašla u automobilu nisu uspjeli otkriti. Glasnogovornik policije kazao je da su na tijelu vidljive ozlijede, ali da one nisu posljedica nesreće, prenosi Fenix magazin.

Policija je provjerom dokumenata nastradalog muškarca došla do njegove adrese. U jednoj kući u Bettmaru pronađeno je tijelo starije žene. Zbog toga došlo je do sumnje na obiteljsku povezanost između 55-godišnjaka i starije žene, kazao je glasnogovornik policije. Uzrok dviju smrti pokušat će se ustvditi obdukcijom, a policija ne isključuje umješanost treće osobe u dvije smrti.

VIDEO: Moćna brzina jurilica: Doslovno su 'proletjeli' na autocesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije