Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Policija spriječila obračun u zadarskoj gimnaziji

Šestorica maloljetnika navodno su prijeteći krenula prema učionicama drugih razreda Gimnazije tražeći jednog učenika 2. razreda zbog razloga koje policija još uvijek utvrđuje. U OKC-u PU zadarske kazali su nam kako su utvrdili da ipak srećom nije došlo do fizičkoga kontakta, odnosno da nitko nije ozlijeđen.

Komentari 3

Avatar Hajdarovic
Hajdarovic
21:15 21.09.2009.

Ovo skoro da je vijest prava .... ;)

VL
AL
alphazulu99
22:00 21.09.2009.

Ovakve stvari bi trebale biti sankcionirane maksimalnim kaznama za ovakva djela. Kazna treba ici prema ucenicima ali i prema roditeljima. Ako se problem ovakve djece ne moze rijesiti kaznama tada ih treba izdvojiti i odgajati u ustanovama koje su specijalizirane za to. Na primjer domovi za maloljetnike ili psihijatrijske ustanove.

VL
AL
alijagjas
07:15 22.09.2009.

Ako nemate ozbiljinjih vjesti, ne morate pisat ni o djecjim tucama. Ako ovako nastavite, uskoro cete pisat o tome kako su se dva psa potukla oko jedne kosti! Blago glupima na krivim polozajima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.