Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENI DETALJI

Policija se oglasila o teškoj nesreći u Belišću: Vozač nije bio pijan, od ozljeda je preminula pješakinja (74)

Baranjsko Petrovo Selo: U teškoj prometnoj nesre?i smrtno stradale dvije osobe
Davor Javorovic/PIXSELL
12.02.2024.
u 10:00

Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas, objavila je policija po završetku očevida

Osječko-baranjska policija iznijela je detalje nesreće koja se jučer u poslijepodnevnim satima dogodila u Belišću, nedaleko od Osijeka, u kojoj je poginula jedna 74-godišnja pješakinja. Kako su objavili, do nesreće je došlo nešto prije 19 sati, kada ju je na pješačkom prijelazu udario vozač. 

- Do prometne nesreće je došlo kada je 49-godišnji vozač dolaskom do pješačkog prijelaza u ulici Matije Gupca prednjom lijevom stranom osobnog automobila udario u 74-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik. Od siline udara pješakinja je odbačena na travnatu površinu. Pješakinja je prevezena u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula - objavila je policija.
 
Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas, objavila je policija po završetku očevida, no protiv njega slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije