Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao švercer
Povratak na članak

Policija se hvalila, a umjesto zlatnine uhvatili dilera bižuterije

Akcijom su se pohvalili na svojoj internetskoj stranici, najavivši podnošenje kaznene prijave protiv Rumunja te privođenje u nadležno Državno odvjetništvo.

Komentari 4

OB
obad
10:40 15.10.2010.

Hajde da pogađamo ko im je šef u Tovarniku????????????

VL
OB
-obrisani-
09:19 15.10.2010.

A zar treba bilo što komentirati?

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
18:53 15.10.2010.

policijska metoda procjene nakita bila je ta da je netko od rukovoditelja zagrebao nožićem po nekom od lančića i na temelju struganja zaključio da je pronašao zlatnu žicu.----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve su to jaki rukovoditelji,sa upitnom stručnom spremom i na koji načinn su je stekli. Zato cijeli taj rukovodeći kadar prije ulaska u EU treba otjerati u mirovinu sa mizernim otpremninama,da ne primaju visoke plaće bespotrebno.

VL
CR
crv
08:20 16.10.2010.

Njuškalo nemoj tako, da nisu sposobni nebi bili rukovoditelji. Jadni su oni kojima takvi rukovoditelji izdaju teze i smjernice o radu, ma vidiš da su školovani i educirani da procjene što je a što nije zlato. Pitanje je da li će tko odgovarati zbog pogrešno plasirane izjave za medije ili će opet biti kriv neki mali policajac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.