Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan incident

Policija razbila staklo na autu da spasi staricu, ali onda su se jako iznenadili!

Foto: Hudson Police Department
1/3
17.12.2016.
u 21:00

Putnici su primijetili stariju gospođu s maskom za kisik na licu kako nepomično sjedi u vozilu te su mislili da se smrznula od hladnoće

Neobičan incident dogodio se u New Yorku kad je policija razbila staklo na automobilu kako bi spasila staricu za koju se sumnjalo da se smrznula. Naime, putnici su primijetili stariju gospođu s maskom za kisik na licu kako nepomično sjedi u vozilu te su mislili da se smrznula od hladnoće.

Pozvali su policiju koja je razbila prozor kod stražnjeg sjedala kako bi je izvukli van. No, ispostavilo se da se radilo o medicinskoj lutki koja se koristi za vježbe oživljavanja. Vlasnik automobila i nije bio toliko oduševljen viđenim, no službenike ipak nije tužio, kako piše Metro.

Foto: Hudson Police Department

Foto: Hudson Police Department

>> Ovaj čovjek tvrdi da je bio u Raju, upoznao Isusa te da su ga na Zemlju vratili s posebnom misijom

Komentara 5

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:32 18.12.2016.

Znaci nije lutka za seks?

CR
crocro
08:27 19.12.2016.

Jednako je kriv i vlasnik koji je ostavio lutku repliku bakice i na taj način naveo prolaznike da reagiraju i koje prolaznike i službenike treba pohvaliti što su ispravno reagirali. A što da je bila bakica kojoj nužno treba pomoć. Vlasnik je mogao pretpostaviti obzirom na izgled lutke da će narod reagirati i trebao je pokriti lutku ili na lutku ili unutarnju stranu stakla ostaviti natpis da je to doista lutka za vježbanje oživljavanja. Da je tako postupio ne bi imao razbijeno staklo. Sam je kriv i još ga treba prijaviti za navođenje u zabludu građana koji savjesno i odgovorno obavljaju svoju građansku dužnost spašavanja života. Njegov čin je podmukao jer je znao ili mogao znati kako će građani reagirati.

Avatar MarkoNBB
MarkoNBB
11:11 18.12.2016.

O svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije