Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao

Policija pronašla kradljivca koji je u Osijeku napadao starije žene

krađa torbice
Arhiv VL
21.04.2012.
u 11:07

Uhvaćen dječak (14) koji je napadao i pljačkao starije žene u Osijeku. Najstarija njegova žrtva ima 87, a najmlađa 51 godinu.

Lopov koji je sijao strah na ulicama Bosutskog naselja u Osijeku, napadao starice i otimao im torbice, zapravo je 14-ogodišnji dječak!

Presreo je čak osam žena, a prilazio im je kradom s leđa, otimao torbice i nestajao. Jedna je i ozlijeđena kada ju je gurnuo na tlo. Nesretna je 75-ogodišnjakinja, naime, pala i slomila rameni zglob.

- Najstarija oštećena žena u dobi je od 87 godina, a najmlađa žrtva ima 51 godinu. Krađama je počinjena šteta od nekoliko tisuća kuna - izvijestio je Marko Ćaleta, glasnogovornik PU osječko-baranjske. Sumnjiči ga se za dva razbojništva, jer je dvjema ženama prijetio, te šest drskih krađa u ožujku i travnju. Klupko se, pak, odmotalo kada je nedavno provalio u kafić. Usto, mladi je Osječanin osumnjičen i za utaju mobitela u veljači. Telefon je pronašao i zadržao ga za sebe.

Protiv maloljetnika slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

Komentara 2

BA
babica05
13:47 21.04.2012.

nakon kontrole dokumenata(svi dokumenti ok),umjesto da kažu hvala ljepa i sretan put,krenu se rugati mom "kaj" narječju,kazne sa700kn što mi jedan far pregorila žaruljica.Bilo je 13,20min,što znači bijeli sunčani dan. SRAMOTA,da jedan zna čitati,drugi pisati a treči zna govoriti,a nijedann ne pozna zakone,pa pola sata isčitavaju iz neke knjižice kako bi me kaznili. Zar zato služi policija,zar se tako ponaša prema sudionicima u prometu? Zar zato dobivaju plaće? Tko im je zapovjednik i jeli to njegova naredba?Zar zato dajemo novce za policiju,da se ovi ponašaju ko drumski razbojnici?Nek mi netko dogovori ako ovo pročita.

XN
xnet0822
17:01 21.04.2012.

Lijepo su starci odgojili tog balavca da krade ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije