Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVALI IH PO SNIJEGU
Povratak na članak

Policija pronašla 15 osoba u ilegalnom prelasku granice, među njima i trudnica

Pretragu terena policajci su obavili pješice, jer je teren vrlo nepristupačan, a na planinskom masivu Plješivica još uvijek ima nekoliko desetaka centimetara snijega.

Komentari 4

Avatar hahamuha
hahamuha
07:26 25.03.2019.

Joj, dajte najte...

VL
Avatar Olujni
Olujni
14:24 25.03.2019.

Ma lazete novinari, nas ministar policije uvijek govori kako je granica neprobojna i odlicno cuvana!

VL
DU
Deleted user
05:27 25.03.2019.

Dokle će više granica ostati šuplja i nezaštičena ? Natjerati Pelinkovića i Kokolindu da danonočno pješice patroliraju dok ne skuže da treba staviti vojsku i žicu po cijeloj širini granice. Kud Fatima Merkel okom oni skokom. Jadne I bijedne li sluganske banana države ....žali bože svih poginulih domoljuba iz 90-tih. Čista izdaja vladajučih. A zna se koja kazna je primjerena za izdajnike vlastite države I naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.