Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na ispitivanju

Policija privela pa pustila autora filma Nevinost muslimana

prosvjedi u tunisu (1)
Reuters/PIXSELL
16.09.2012.
u 21:39

Basseley Nakoula dobrovoljno je pristao na ispitivanje kojim je policija htjela utvrditi je li prekršio uvijetnu slobodu na kojoj je zbog bankarske prijevare

Američke vlasti u subotu su privele, pa nakon ispitivanja pustile muškarca za kojeg se vjeruje da je autor filma Nevinost muslimana koji izazvao val prosvjeda u arapskim zemljama, javlja CNN. Nakoula Basseley Nakoula dobrovoljno je pristao na ispitivanje kojim je policija htjela utvrditi je li prekršio uvijetnu slobodu na kojoj je zbog bankarske prijevare. Nakon ispitivanja je pušten. Prema pisanju losangeleskih medija Nakoula je iz kuće odveden u policijsku postaju odjeven u kaput, šešir i bijeli šal.

Film Nevinost muslimana u kojem je prorok Muhamed prikazan kao ženskar, ubojica i zlostavljač djece nedavno je objavljen na internetu, nakon čega su izbili neredi u muslimanskim zemljama.

 

Komentara 6

AU
autoritet
23:30 16.09.2012.

Islamski fundamenrtalisti neka nauče slušati i drugačije stavove Gomila primitivnih jadnika

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
22:48 16.09.2012.

Dok veleposlanici ginu,autor filma je drpio paru za to i još je na slobodi.

EI
eightball
06:10 17.09.2012.

Uvjetna sloboda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije