Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Policija privela još sedmoricu izgrednika sa Split Pridea

gay pride (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
21.06.2011.
u 15:15

Zbog nereda na gay prideu prije deset dana do sada su ukupno prijavljene 44 osobe

Splitska policija još uvijek privodi izgrednike s prvog splitskog gay pridea koji je aktualan i 10 dana nakon održavanja. U ponedjeljak su uhitili i na kriminalističko istraživanje priveli sedam osoba. Od toga je samo jedan priveden istražnom sucu Županijskog suda uz kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja i zločina iz mržnje.

– Sumnja se da se za vrijeme javnog skupa ponašao na osobito drzak i neprimjeren način te je svojim postupanjem doveo sudionike skupa u ponižavajući položaj – priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske. Jedna je osoba dovedena na Prekršajni sud, a protiv petorice optužni prijedlog Prekršajnom sudu ide redovitim putem.

Zbog nereda na Split Prideu do sada su ukupno prijavljene 44 osobe.

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
15:37 21.06.2011.

pederi nisam obraca paznju na vas prije niti me bilo briga ,niti sam ima mrznju. Ali sada nakon ovih vasih provokacija i izljeva mrznje prema ostalim ljudima mrzin vas mrzin i nanudija bih vam da imam priliku .

OB
-obrisani-
15:40 21.06.2011.

a sada zbog ove mrznje vecernji mozes me blokirat sljedecih mjesec dana ipak su pederi u pitanju a tu smo osjetljivi. Koji je to teror u zemlji ljude su okolo privodili u zagrebu bez razloga ,bilo koja grupica mladih da seta okolo morala je biti ispitana ili privedena Koliko ste novaca potrosili mogli ste dosta gladnih nahranit smradovi UDBASKI

DU
Deleted user
16:00 21.06.2011.

Kada će se privesti i organizatori skupa u Zagrebu zbog govora mržnje i diskriminacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije