Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ OKUPLJANJA U ZAGREBU
Povratak na članak

Policija podnosi optužni prijedlog protiv organizatora prosvjeda na Markovom trgu

Jedan od dvojice muškaraca, 51-godišnjak, ujedno je prethodno prijavljen i za neprijavljen prosvjed koji je održan u subotu, 20. studenoga, na Trgu bana Jelačića

Komentari 14

DU
Deleted user
22:25 01.12.2021.

Policija samo "radi svoj posao", to jest ono što im se kaže da rade.

VL
Avatar David_M
David_M
18:09 01.12.2021.

sve u buksu na hladjenje pa nek razmisle malo drugi puta prije nego zinu

VL
CR
crna.rupa
18:14 01.12.2021.

Može li policija pojasniti izvide protiv Milana Bandića i što su pronašli svih ovih godina? Da li je pronađeno proslijeđeno USKOK-u i DORH-u i ako nije zašto i tko nije proslijedio? Ukoliko je stiglo do DORH-a i USKOK-a zašto nije ništa procesuirano i tko je stopirao procese?

VL
ED
edgar2
18:46 01.12.2021.

U vremenima krize kada smo svi nezadovoljni, a neki su još i radikalniji pravo je vrijeme za populiste i oni tada stupaju na scenu!? U takvim vremenima lako potiču brige, strahove i ogorčenost te bacaju krivnju na "elite", institucije ili čak cijeli sustav.Corona kriza i mjere služe im samo za emocionalno nabijenu "kritiku vlade" i izazivanje nezadovoljstva u narodu...Rješenja za izlaz iz krize ionako nemaju...!

VL
BR
BratGandalfovogBrata
17:56 01.12.2021.

ghislaine maxwell. hvala i vidimo se do idućeg baniranja

VL
SA
sargu123
17:50 01.12.2021.

Nadam se samo da će ih i osuditi a ne opet neke odgode, pa opet odgode.....

VL
MI
miroslav50
17:51 01.12.2021.

Francisković nije organizirao nego samo sudjelovao u prosvjedu. Biti će zanimljivo pratiti pravnu piruetu kojom će mu umjetno nabildati optužnicu kao i prije. Samo o tome vjerojatno nećemo čitati u MSM-u jer će od državnog interesa biti informacija što je Ella Dvornik imala za doručak.

VL
CR
crocro
17:53 01.12.2021.

U Hrvatskjoj valja i treba poštovati zakon i da zakon važi jednako za sve građane. Organizator javnog okupljanja je trebao prijaviti javno okupljanje sukladno zakonu. Organizator će vjerojatno snositi sankcije. Ali tu je ali, ali... Na ovaj prosvjed je došlo desetke tisuća prosvjednika i oni su podržali organizatore. Sada je samo upitno da li će se nakon sankcioniranja organizatora dogoditi inat novoga prosvjednog okupljanja u daleko većem broju. Jer ako bi se to dogodilo, a ne mora značiti da će se dogoditi, pa iako bi takav prosvjed također bio nenajavljen od strane organizatora, pitanje je kako bi to završilo i dokle bi došlo. Možda bi bilo mudro izreći neku opomenu organizatoru ili neku uvjetnu kaznu pa ako to ponovi tek onda da trpi strože zakonske posljedice. Nakon je jako povodljiv i ako mu nešto nije po volji onda ne pita je li nešto po zakonu ili izvan zakona.

VL
Avatar vratar3
vratar3
18:11 01.12.2021.

nekako mi se sve čini da je ova plandemija između ostalog krinka za slučaj 2 pajdaša Gejc Epstein navodno pokojnog pedofila, nešto se tu opako guralo pod tepih mediji nisu ništa specijalno pisali, i onda je stigla ova plandemija...Gejc je trenutno "prekšten" u mesiju spasitelja, filantropa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.