Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Policija podnijela kaznenu prijavu protiv Dumbovićevog sina zbog pokušaja iznude

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
16.02.2022.
u 20:19

Osumnjičeni su tijekom jučerašnjeg dana uhićeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku

Policija je završila kriminalističko istraživanje vezano uz Ivana Dumbovića,  sina bivšeg petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića te ga terete zbog iznude u pokušaju, počinjene na štetu 27-godišnjaka.

 Naime, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke sumnjiče dvojicu muškaraca starosti 39 i 42 godine da su u srijedu, 9. veljače, u noćnim satima, na petrinjskom području u mjestu Hrastovica, s ciljem da sebi ili drugome pribave protupravnu imovinsku korist silom ili ozbiljnom prijetnjom, ušli u obiteljsku kuću 27-godišnjaka, u kojoj je 42-godišnjak fizički napao oštećenog, lakše ga ozlijedivši.
 
Osumnjičeni su tijekom jučerašnjeg dana uhićeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

VIDEO: Plenković najavio: Smanjujemo stopu PDV-a na higijenske uloške i tampone!

.

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:42 16.02.2022.

Policija podnijela kaznenu prijavu protiv pravog hrvata Dumbovićevog sina zbog pokušaja iznude uz Boga i domoljublje kao svoj na svome svoga.

Avatar Apsalar
Apsalar
20:24 16.02.2022.

Dumb, dumber, Dumbović

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije