Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINU DANA OD POOŠTRENJA KAZNI
Povratak na članak

Policija otkrila iznos najveće plaćene kazne, a imaju i posebnu poruku za vozače

Izmjene Zakona djelomično su doprinijele povećanju sigurnosti prometa na cestama, ali nisu znatno utjecale na promjene ponašanja sudionika u prometu odnosno na usvajanje pozitivne prometne kulture

Komentari 4

BF
bf22
13:06 08.10.2020.

Samo se nadam da će se pronaći način naplate kazne za sve prekršitelje. Recimo pljenidba automobila izabrana upravljanja istim dok se ne isplati kazna, a ne da "otprije poznati policiji"ignoriraju kazne i voze pod zabranom. Odnosi se naravno na onee koji piju i divljaju po cestama

VL
SO
Sobrudolf
10:51 08.10.2020.

Koja sigurnost prometa? U zemlji sa radnickom placom od 3.700 kn drzava te odere sa kaznom od 37.000 kn!! To se moze nazvati samo sigurnoscu drzavnog proracuna! No od HDZ-a nista drugo nije niti za ocekivati, vojsku uhljeba, laznih branitelja i ostalih interesnih skupina se mora na mjesecnoj razini placati, pa nece oni na izborima tek tako zaokruziti ZNA SE!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.