Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKE MJERE OSIGURANJA

Policija opkolila groblje zbog pogreba Šerifa Zahirovića

Pogreb Šerifa Zahirovića
Foto: PIXSELL/PIXSELL
1/2
19.09.2018.
u 16:50

U svakom trenutku, prije tijekom i nakon sprovoda, groblje i ulaze osiguravalo je najmanje 40 policajaca, kao i onih u civilu

Pretprošle nedjelje dogodio se obiteljski okršaj između dvije romske obitelji u Vukomercu nekoliko dana nakon što je preminuo Šerif Zahirović.

Sprovod Zahirovića počeo je danas, 19. rujna, u 15 sati na groblju Miroševac uz veliko policijsko pojačanje.

U svakom trenutku, prije, tijekom i nakon sprovoda, groblje i ulaze osiguravalo je najmanje 40 policajaca, kao i onih u civilu.

Ožalošćena obitelj i prijatelji na sprovod su donosili vijence te cijelo vrijeme hodali u pratnji interventne policije, a nakon polaganja lijesa, policajci su obitelj i ostale ispratili s groblja.

Podsjetimo, svađa između dvije obitelji navodno je trajala godinama, a svoj vrhunac postigla je kada je jedan član iz sukobljene obitelji ispalio iz kalašnjikova više od 30 metaka. Da bi stvar bila gora, vatreni okršaj odvijao se ispred Osnovne škole Vukomerec. Nakon toga, susjedstvo se pobunilo i nije htjelo puštati svoju djecu u školu te je policija danima intervenirala zbog sigurnosti djece, a i samog susjedstva.

Obitelj Zahirović ispričala se javnosti i susjedstvu te naglasila da se iz njihove kuće nije pucalo, a navodno je do sukoba došlo zbog dugova preminulog Šerifa Zahirovića.

>> Pogledajte video s mjesta nesreće gdje su se sukobile dvije obitelji - Porečka ulica

Ključne riječi

Komentara 63

AN
ante555
17:08 19.09.2018.

Čemu ova predstava? Gospodo trosite nas novac na osiguranje koga??? koje ličnosti??? zamislite drzava se digla na noge da osigura ciganski sprovod??!!

Avatar MicroCube
MicroCube
17:07 19.09.2018.

" ... osiguravalo je najmanje 40 policajaca, kao i onih u civilu ... " ovo je stvarno postalo zajebancija od novina.

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
17:16 19.09.2018.

ko je umro....podoficir kajtazi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije