Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi kod Senja

Senj: Tri osobe poginule u sudaru kod Sibinja Krmpotskog
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/7
29.08.2020.
u 18:05

Točan uzrok nesreće i okolnosti koje su do nje dovele utvrdit će se nakon što budu provedene sve potrebne mjere i radnje, navode iz policije

Primorsko-goranska policija objavila je detalje jutrošnje nesreće u kojoj je troje hrvatskih državljana smrtno nastradalo, a troje talijanskih je zadobilo teške ozlijede. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Na DC 8, na području Sibinja Krmpotskog, jutros se dogodila prometna nesreća u kojoj je, nažalost, troje hrvatskih državljana smrtno stradalo.

Nesreća se dogodila oko 8 sati kada je 68-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel, riječkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru Senja prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je pritom udario izravno u osobno vozilo marke VW Polo, talijanskih nacionalnih oznaka, što se kretalo iz suprotnog smjera.

VIDEO: Nesreća - Težak sudar kod Senja: Poginule tri osobe, a još tri teško su ozlijeđene

Na mjestu nesreće, uz spomenutog 68-godišnjeg vozača, poginule su i dvije putnice iz vozila, starosti 70 i 93-godina.

Zbog zadobivenih teških ozljeda, troje talijanskih državljana iz "Pola" prevezeni su u KBC Rijeka poradi pružanja liječničke pomoći. Točan uzrok nesreće i okolnosti koje su do nje dovele utvrdit će se nakon što budu provedene sve potrebne mjere i radnje.



Promet navedenom dionicom ceste tijekom provedbe očevida, kojim je rukovodila zamjenica ODO Rijeka, odvijao se naizmjence jednim prometnim trakom od 9 do 12 sati kada je normaliziran u oba smjera", navodi se u priopćenju 

 
Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
19:42 29.08.2020.

Trenutak nepažnje. R.I. P

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
00:02 30.08.2020.

Trebala je voziti ova od 93 godine...

LI
linkser2
07:17 30.08.2020.

Deda sa truljom od auta i vjerojatno katastrofalnim gumama ispada iz zavoja i potencionalno ubija nevine ljude!!! Nevjerojatno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije