Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli ih u stanu

Susjedi čuli povišene tonove? I policija se oglasila o hororu u Zaprešiću: Izbo ju je oštrim predmetom

Zaprešić: U stanu pronašli mrtvu ženu i teško ozlijeđenog muškarca
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.06.2023.
u 12:40

Tijelo 30-godišnjakinje prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, kažu u policiji.

Istražujući pronalazak mrtve žene i njenog teško ozlijeđenog supruga u stanu u Zaprešiću policija je zaključila da je 29-godišnjak „oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju članicu obitelji, a sebe je teško ozlijedio”. 

Video: Strava u Zaprešiću: U stanu pronađena mrtva žena i teško ozlijeđeni muškarac

"Između 18. i 19. lipnja, u Zaprešiću, u stanu u Ulici Matije Gupca, 29-godišnjak je oštrim predmetom usmrtio 30-godišnju članicu obitelji, a sebe je potom oštrim predmetom teško ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje je zadržan na liječenju, a tijelo 30-godišnjakinje prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", priopćila je policija.

VEZANI ČLANCI: 

Mrtvu ženu i njena ozlijeđenog supruga policija je pronašla u stanu u Ulici Matije Gupca u Zaprešiću u ponedjeljak oko 11 sati.

Mediji navode da je zločinu prethodila bračna svađa u nedjelju navečer kada su susjedi čuli povišene tonove iz njihova stana. Da se nešto dogodilo, navodno su posumnjali roditelji ubijene koji su pokušavali doći do kćeri, ali im se nije javljala.

Komentara 1

CS
CRO_specijalac
13:11 20.06.2023.

Uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije