Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan je radnik u životnoj opasnosti

Policija o detaljima nesreće u Sisku: Radnike su iz ruševina izvlačili vatrogasci. Inspektori na terenu

Urušio se zid zgrade u centru Siska, ozlijeđena su dva radnika
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/10
19.12.2023.
u 19:44

Na teren su uz policiju, koja osigurava mjesto nesreće, izašli inspektori te vatrogasci koji su sudjelovali u izvlačenju ozlijeđenih

Prilikom obavljanja radova na Tuškanovoj kući u središtu Siska u utorak popodne ozlijeđena su dvojica radnika od kojih je jedan u životnoj opasnosti, doznaje se u sisačko-moslavačkoj policiji. Radnici su po neslužbenim podacima ozlijeđeni prilikom urušavanja balkona zgrade, teško oštećene u potresu na kojoj su u tijeku radovi na obnovi.

Policija je dojavu zaprimila nešto poslije 14,30 sati, rekla je Hini policijska službenica za odnose s javnošću Maja Filipović.

"Došlo je do nesreće u kojoj su radnici ozlijeđeni prilikom obavljanja radova, Jedan radnik je zadobio ozljede opasne po život, a drugi lakše", precizirala je službenica.

VIDEO Urušio se zid zgrade u centru Siska: Ozlijeđena dva radnika, jedan teže

Ozlijeđeni radnici hospitalizirani su u Općoj bolnici Sisak. Okolnosti pod kojima su ozlijeđeni radnici trebale bi biti poznate nakon očevida po čijem završetku slijedi priopćenje.

Na teren su uz policiju, koja osigurava mjesto nesreće, izašli inspektori te vatrogasci koji su sudjelovali u izvlačenju ozlijeđenih.

VEZANI ČLANCI 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Cera
Cera
19:57 19.12.2023.

Kada treba sačuvati starinu koja vrijedi u biti ništa ali ljudski život još manje.Ruši i gradi iz temelja a ne ugrožavati živote zbog kojekakvih sranja koje više ne mogu izdržati ni lagano podrhtavanje

GO
goran2hr
20:14 19.12.2023.

Tim starim zgradama istekao je rok trajanja, uzdrmane su potresom i jedino normalno rješenje je, rušenje istih i izgradnja novih. Pročelje neka bude u skladu sa tim prošlim vremenom, uglavnom 19. stoljećem, a ostalo u skladu sa modernim vremenima, podzemnom garažom, dizalom, energetski štedljivom i sigurnošću. Muči mi se kada čujem kako iste treba "restaurirati" i "ojačavati" - preskupo, beskorisno i opasno.

TM
trade_mark
20:52 19.12.2023.

hoće li odgovarati konzervatori???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije