Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE TJELESNE OZLJEDE

Policija o brutalnom premlaćivanju muškarca kod Zadra: Priveli smo više osoba na ispitivanje

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
19.07.2023.
u 12:02

Prema pričanju muškarčeva oca, njega je u ponedjeljak u Turnju iscipelarila skupina nepoznatih mladića. Operiran je u bolnici, dok je njegov mlađi brat s lakšim ozljedama uspio pobjeći napadačima

Nakon što je otac brutalno premlaćenog mladića kod Zadra ispričao što se događalo toga kobnog dana, zadarska policija danas je izvijestila da se trenutno u službenim prostorijama policije provodi kriminalističko istraživanje nad više osoba koje se dovode u vezu s događajem.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Denni Kelečević (33) zadobio je teške tjelesne ozljede nakon što ga je, prema pričanju njegova oca, u ponedjeljak u Turnju iscipelarila skupina nepoznatih mladića. Operiran je u bolnici, dok je njegov mlađi brat Michel s lakšim ozljedama uspio pobjeći napadačima. Otac napadnute braće za Index.hr je ispričao kako je njegovim sinovima i njihovom prijatelju iz Švicarske grupa od 15-ak mladića, koji navodni nisu iz Turnja, dobacivala u kafiću. 

Kad su u ranim jutarnjim satima krenuli iz kafića, napali su ih s leđa. "Zaletjeli su se prema njima i s leđa su ih pogodili u vratove. Bacili su ih na pod i počeli cipelariti. Moj stariji sin se počeo braniti jer je prije trenirao boks, ali ove kukavice koje su ih napale navodno su uzele stolicu i opalile ga svom snagom po glavi. Pao je u nesvijest i onda su ga na podu nastavili tući nogama. Uz to su ih i opljačkali", ispričao je otac. Mlađi sin dotrčao je u kuću sav uplakan. Otac kaže da je napad vidio i jedan mladić koji je počeo vikati da ne udaraju. Misli da je njegovom sinu upravo on spasio život. "Da nije vikao, oni bi nastavili i vjerojatno bi ga ubili dok je bio u nesvijesti na podu. Do dolaska pomoći napadači su pobjegli", dodao je Darko koji s obitelji inače živi u Švedskoj, a u Turnju imaju kuću.

"U bolnici su ustanovili kako treba na operaciju, a doktor mi je rekao da je deformirana lubanja, morali su mu rezati kost 4x4 centimetra jer mu je to pritiskalo mozak i tu će mu sada biti rupa. Hoće li biti trajnih posljedica, tek ćemo vidjeti", rekao je Darko, koji cijeli događaj smatra pokušajem ubojstva.

Dojavu je policija zaprimila 17. srpnja oko 05 sati od Hitne medicinske pomoći da su u Turnju pružili liječničku pomoć 33-godišnjaku, koji je pronađen ozlijeđen u blizini ugostiteljskog objekta. Potom, su 18. srpnja izvijestili da provode izvide kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Sumnja se da ga je u ponedjeljak, 17. srpnja u ranojutarnjim satima u Turnju fizički napalo nekoliko osoba, dok se nalazio u društvu 31-godišnjaka.

Video: Biser s hrvatskih prometnica: Pogledajte kako je ovaj vozač odlučio zaobići gužvu

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
12:40 19.07.2023.

Ustav brani prisilni rad - na žalost sih nas....brojni tatini sineki vu BMW-u il ovak hrabri "čopori" spotrošili bi viške energije i hormona....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije