Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Burundija i Afganistana
Povratak na članak

Policija kraj Save pronašla i spasila 20 promrzlih migranata

Prema stranim državljanima proveden je postupak sukladno odredbama Zakona o strancima – poručili su iz policije, uz dodatak kako su uvijek na usluzi i pomoći svojim građanima, pa tako i stranim državljanima.

Komentari 6

AT
atlantisind
16:40 19.11.2022.

Vratititi nazad ,ilegalno su usli i prekrsili zakon ,nema se tu sta mudrovati o nekakvim pravima.

VL
ZA
ZADOMSPREMAN
20:22 19.11.2022.

Ljudi kao ljudi, idu tamo gdje smatraju da im je najbolje (pre)živjeti, međutim, bilo bi lijepo da se drže nekog zakona i reda kad stignu u tuđu domovinu. Neka nabave potrebnu dokumentaciju, neka im se nađe prikladan smještaj ako ih već vlada odlučuje prihvatiti i neka se ponašaju u skladu s pravilima i civilizirano.

VL
ST
Startrack
15:38 19.11.2022.

Nikad se ne navede staje to "postupanje sukladno zakonu". Nadam se kaze im se ovo je continent bjele rase i krscanske Europe paih se posalje nazad u Bosnu.

VL
PR
prajdali100
16:34 19.11.2022.

Proslijediti u Austriju.

VL
DU
Deleted user
22:13 19.11.2022.

Što smo mi finiji to če ih više dolaziti,a vidit čemo u ljeto kad nam razjebu turizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.