Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Policija kod Vukovarca pronašla ručne granate i streljivo

oružje  (1)
Nikola Ćutuk/PIXSLL
18.01.2012.
u 09:47

Pronađen je bacač ručnih granata Webley, dvije ručne granate 38 mm, jedan nabojnik za oružje, devet komada streljiva 7,62 mm i preklopni usadnik za nepoznato vatreno oružje

Pretragom stana i drugih prostorija kod 24-godišnjeg Vukovarca u spavaćoj sobi pronađeno je skriveno naoružanje i streljivo. Prema policijskom izvješću, pronađen je bacač ručnih granata Webley, dvije ručne granate 38 mm, jedan nabojnik za oružje, devet komada streljiva 7,62 mm i preklopni usadnik za nepoznato vatreno oružje.

Protiv vlasnika naoružanja podignuta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:10 18.01.2012.

vjerovatno je Branitelj,pa mu ostalo od rata

JA
jamanuša
11:11 18.01.2012.

da je bilo pročešljati Trogirsko-Kaštelansku zagoru, pronaći ono što su helikopteri JNA dostavili u mrtvačkim sanducima pod izgovorom da su tijela poginuli u Italiji.

DO
dormen
17:23 18.01.2012.

Čudi me otkud jednom Vukovarcu takvo oružje i streljivo,možda ga je ostavio Stanimirović kada je oslobodio Vukovar,možda bi trebalo pitati Šeksa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije