Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oružje

Policija kod 45-godišnjaka pronašla strojnicu crvena zastava

Kalašnjikov
13.12.2011.
u 09:36

Kragujevačka inačica kalašnjikova pronađena je Bošnjacima nedaleko od Županje.

Policija je pretražila stan i druge prostorije 45-godišnjeg mještana Bošnjaka, sela nedaleko od Županje, i u obiteljskoj kući pronašla automatsku pušku marke crvena zastava M70AB2.

Policija je muškarca prijavila Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, Stalnoj službi u Županji zbog počinjenog kaznenog djela nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Komentara 1

VU
vucko
10:19 13.12.2011.

Ja sam vodio premetacinu kod jednog osumnjicenog poslije oluje i nasli smo mnogo interesantnih stvari ,medju ostalog i jednu pila za balvane !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije