Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzi i spretni

Policija ih uhitila samo sat vremena nakon pljačke benzinske

benzinska tifon u karlovcu
PIXSELL
12.11.2011.
u 09:13

Dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika opljačkali su crpku Tifon istok u Karlovcu.

Na benzinskoj postaji Tifon istok, na autocesti nedaleko Ogulina, dvojica razbojnika jučer su dvadesetak minuta prije ponoći ukrali novac.

Prema službenim podacima PU karlovačke razbojništvo se dogodilo u 23.38 sati, a dvojica su maskiranih nepoznatih počinitelja uz prijetnju pištoljem od zaposlenika benzinske postaje ukrali novac iz blagajni.

Policija je ipak bila znatno spretnija od razbojnika, te je jedan sat kasnije na području Zagrebačke županije uhitila tri osobe koje dovode u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije