Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJEN U DUBLINU
Povratak na članak

Policija identificirala četvorku koja je pretukla Josipa Štroka, vođa im je već poznat

Irska policija vjeruje da je nepoznata osoba pozvala četvoricu napadača na mjesto događaja nakon što su Josip Štrok i njegov prijatelj David Družinec izašli iz autobusa oko 10 navečer

Komentari 3

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:04 16.04.2024.

Leana Stipančić se ne osjeća lagofno u Irskoj ali se ne želi ni vratiti jer još nije uštedjela za polovni Audi da se može hvaliti u HR kako je u Irskoj super?

VL
Avatar Striborski
Striborski
19:13 16.04.2024.

Rasizam? Nisam znao da su Hrvati i Irci različitih rasa. Drugo, "ovo je Irska, govorite engleski"? Znam da je engleski uz irski službeni jezik u Irskoj, ali to je zapravo za Irce "okupatorski" jezik. Englezi ih toliko tlačili da samo manjina govori irski i sad ti fetivi Irci pobijesne kad Hrvati između sebe govore hrvatskim? Nekad se govorilo - što južnije to tužnije. Danas je to i - što zapadnije, to blehavije.

VL
BO
BoljiSvijet
18:37 16.04.2024.

Bog zna kako onda prolaze tamnoputi u Dublinu za koje se odmah shvati da su stranog porijekla...Svijet se mjenaj na gore..gotove su i integracijske politike iz prošlog stoljeća...na žalost Svijet koji poznajemo nepovratno nestaje pred našim očima a to je gore od bilo čega drugog..što je najgore u Irskoj uooće ovaj tragučan sličaj nitko ni ne osuđuje već se sve svelo na izolirani događaj o kojemu se ne priča

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.