Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
goli \"divljak\"

Policija ga ubila nakon što je čovjeku odgrizao pola lica

Sabine Lisicki
Foto: Reuters
1/2
28.05.2012.
u 14:36

Policija je uvjerena kako je napadač bio u stanju kokainske psihoze zbog kojeg temperatura tijela naraste toliko da se osoba koja se nalazi u tom stanju skida do gola kako bi se ohladila

Ovakvo ludilo događa se samo na Floridi, jedan je od komentara subotnjeg događaja na veznoj cesti u Miamiju koji je šokirao svijet. Nitko zapravo ne zna zašto su se dvojica golih muškaraca posvađala neposredno uz veznu cestu ni zašto je jedan od njih dugome doslovno odgrizao gotovo pola lica.

Svađa je počela oko 14 sati po lokalnom vremenu, a svjedoci su pokušavali upozorenjima udaljiti razjarenog muškarca od žrtve, no "divljak" ih je samo pogledao i nastavio, a kada ga je na isto upozorio policajac, zarežao je u ustima držeći odgrizene komade lica drugog muškarca, okrenuo se i nastavio. Policajac je izvukao pištolj i upucao ga, donosi Miami Herald, a kada ga ni to nije zaustavilo, ispalio je u njega nekoliko metaka. Nakon što je ubio napadača, policajac kojemu je stiglo pojačanje pozvao je hitnu pomoć koja je ozlijeđenog muškarca prevezla na traumatološki odjel bolnice Jackson Memorial u Miamiju.

Pod mostom vezne ceste žive mnogi beskućnici koji tvrde da se nitko od njihovih "sustanara" ne drogira, a iako muškarci još nisu identificirani niti se zna razlog napada, policija je uvjerena da je napadač bio u stanju kokainske psihoze, odnosno ovisničkog ludila zbog kojeg temperatura tijela naraste toliko da se osoba koja se nalazi u tom stanju skida do gola kako bi se ohladila.

Komentara 2

Avatar Alfons_x
Alfons_x
06:52 29.05.2012.

Hmmmm dva gola muškarca u svađi? Zvuči nevjerojatno da bi oba u isto vrijeme bila u fazi kokainske psihoze, skinuli se i trčali gradom....... Vjerojatniji scenario je da su se dva \"paradnika\" (možda su namjeravali doći i u Split) odlučilaa maziti ispod mosta, gdje je došlo do ljubavnih razmirica (ljubomora ili što) i prvi je odlučio drugome unakaziti lice (onako životinjski) da ga ni jedan ne može imat poslije njega.....gadni su u ljubomori -Pao mi je napamet i nedavni slučaj kod nas, kada je dečko svome dečku umjesto one stvari zabio nož....također zbog ljubomore, mislim da je bilo u Bjelovaru ako se dobro sjećam

Avatar flegmatik
flegmatik
08:04 29.05.2012.

\"Nitko zapravo ne zna ... zašto je jedan od njih dugome doslovno odgrizao gotovo pola lica.\" Pa mozda je bio gladan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije