Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za praktičnu nastavu

Policija donirala učenicima tri zaplijenjena automobila

Policija donirala učenicima tri zaplijenjena automobila
Foto: PU brodsko-posavska
1/3
02.06.2023.
u 16:26

U petak je ravnatelj škole Luka Mladinović dodijelio priznanje Policijskoj upravi brodsko-posavskoj za dugogodišnju suradnju i materijalno-tehničku potporu pri edukaciji učenika

Suradnja policije i škole u Slavonskom Brodu rezultirala je neobičnom donacijom od koje će najviše profitirati učenici. Naime, službenici Postaje granične policije Slavonski Brod u sklopu kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih kaznenih djela iz članka 190. (neovlaštena proizvodnja i promet drogama), članka 257. (izbjegavanje carinskog nadzora) i članka 326. (protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma) kaznenog zakona od osumnjičenika su oduzeli tri automobila.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, po okončanju postupka vođenog na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu policija je predložila da se vozila dodijele na korištenje učenicima Industrijsko-obrtničke škole u Slavonskom Brodu. Sud je prihvatio prijedlog policijske postaje te donio rješenje kojim se vozila doniraju učenicima navedene srednje škole, a za predaju je ovlastio Policijsku upravu brodsko-posavsku Postaju granične policije Slavonski Brod. Primopredaju su obavili pripadnici postaje granične policije.

VEZANI ČLANCI:

U petak je ravnatelj škole Luka Mladinović dodijelio priznanje Policijskoj upravi brodsko-posavskoj za dugogodišnju suradnju i materijalno-tehničku potporu pri edukaciji učenika automehatroničke struke, dok je Postaji granične policije Slavonski Brod uručio zahvalnicu.

Učenici Industrijsko-obrtničke škole koji se školuju za automehaničare, autolimare, autolakirere i automehatroničare donirane će automobile moći koristiti u edukacijske svrhe u sklopu praktičnih aktivnosti te tako unaprjeđivati i usavršavati svoje strukovno obrazovanje.

VIDEO Gradnja mosta Drava koji je dio najskupljeg infrastrukturnog projekta u povijesti Hrvatske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije