Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Police koprivničkog Peveca počinju se puniti novom robom

Pevec
Tihana Hleb/VLM
15.03.2010.
u 16:20

U Pevecu kažu da cijene više nikad neće biti niske kao prije, a odustat će se i od pojedinih prodajnih programa.

Nakon dugoočekivanoga prošlotjednog ponovnog otvorenja Pevecova prodajnog centra u Koprivnici i razočaranja kupaca izborom robe i izostankom velikih sniženja, čini se da su Koprivničani nastavili s navikom odlaska u nekad im omiljeni trgovački centar.

Optimizam

U centru, doduše, nismo zatekli toliko kupaca koliko ih je bilo prijašnjih godina, no većina njih s kojima smo razgovarali optimistično gleda na budućnost koprivničkog Peveca.

– Suprug i ja smo iz Novigrada Podravskog u Pevec dolazili kupovati jednom tjedno. Isplatilo nam se doći u Koprivnicu i na jednom mjestu kupiti sve što nam treba za kuću - od kupaoničkog namještaja do opreme za vrt. Drago nam je što se centar ponovo otvorio. Ipak, sadašnji izbor nije baš velik, ali prodavači su nam rekli da će nova roba stizati svakog dana, pa vjerujemo da će centar vratiti svoj stari sjaj – kazala je Ljubica Duga, čije mišljenje dijeli većina kupaca. Sa suprugom je došla kupiti posebni usisavač i motornu pilu, no jučer su iz Peveca ipak izišli praznih ruku. Vratit će se ponovno, kažu, u nadi da će se ono što im treba naći u prodaji.

S druge strane, pak, Koprivničanin Ivan Pintar kazao nam je da je vrlo razočaran izborom i cijenama. Police su poluprazne, kaže, a i nema sniženja koja je očekivao.

Krunoslava Blaha, glasnogovornica Peveca, kaže kako ne zna odakle informacija o tome da će roba biti znatno snižena.

– Žao nam je što se stvorila loša priča o niskim cijenama i što su neki kupci nakon otvorenja ostali razočarani. Pričalo se o tome da će se povoljnije prodavati artikli iz izloga pa je možda to dalo ljudima nerealnu sliku. Pevec će ubuduće imati dobre cijene, ali više nikada onako niske kao prije. Uz to, neke programe potpuno ćemo izostaviti te jačati one koji su zapravo osnovni biznis, primjerice vrt, hobi, bijela i smeđa tehnika – kazala je Blaha. Najavila je i da će gornji kat koprivničkog Peveca biti iznajmljen, no još se ne zna što će se u tom dijelu prodavati.

U međuvremenu, jučer je u centar počela pristizati bijela tehnika, a doznajemo da će i ostala roba uskoro biti isporučivana, jer je postignut dogovor s većinom dobavljača.

Iznajmljuju kat

Iz tvrtke poručuju da je odziv kupaca na otvorenje bio ogroman, a to je, kažu, dobar pokazatelj za daljnje poslovanje, svim radnicima dobra motivacija, a vjerovnicima poticaj za nastavak suradnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije