Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povreda dužnosti

Policajka kazneno prijavljena zbog krivotvorenja isprave

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
24.01.2012.
u 12:31

Mlada policajka ispisala je 43 obrasca mjere usmenog upozorenja te ih prilagala kao rezultate rada

Dvadesettrogodišnja policijska službenica iz Policijske uprave sisačko-moslavačke kazneno je prijavljena zbog krivotvorenja službene isprave.

Kriminalističkim istraživanjem njezini su kolege utvrdili da je od 13. siječnja do 18. ožujka 2011., obavljajući poslove nadzora prometa, ispisala 43 obrasca mjere usmenog upozorenja za prometne prekršaje, i to osobama za koje nije utvrdila počinjenje tih prekršaja, niti ih je kontaktirala vezano uz ispisane mjere upozorenja. Obrasce je potom ovjerila svojim potpisom i u službi ih prilagala kao rezultate rada.

Službenica je udaljena iz službe i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti.

Komentara 7

TO
Toni50
14:36 24.01.2012.

Obrasce je potom ovjerila svojim potpisom i u službi ih prilagala kao rezultate rada. Slabi kolege loše su je naučili ili su se je htijeli riješiti da ne bude zviždać među njima ???

DU
Deleted user
15:40 24.01.2012.

Pored ovoliko idiota na nasim cestama ona ide lazirati prijave! A koze....

UT
utvara73
14:13 24.01.2012.

Pa ima li koji pošteni u policiji, sad da me netko ponovo želi aktivirati u policiji odmah bi odbio jer to ti je kao da si u Remetincu samo šta imaš službenu iskaznicu i ovlasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije