Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj ajkić

Policajcu Magliću optužni prijedlog zbog ozljeđivanja Ajkića

\'unutrasnjost alen ajkic,pretucen kod benzinske postaje tifon na svarci,300310 photo: dominik grguric/PIXSELL\'
Dominik Grgurić/Pixsell
10.06.2010.
u 13:13

Tereti ga se da je 26. ožujka na Tifonovoj benzinskoj postaji u karlovačkoj Riječkoj ulici Ajkića šakom udario u glavu. Postupio je tako želeći ga teško ozlijediti, navodi se u optužnom prijedlogu.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužni prijedlog protiv policajca Kristijana Maglića (27).

DORH je nakon provedenog istražnog postupka i prikupljenih dokaza Općinskom sudu u Karlovcu uputio optužni prijedlog protiv Maglića zbog teške tjelesne ozljede koju je nanio Alenu Ajkiću. Tereti ga se da je 26. ožujka na benzinskoj postaji Tifon u karlovačkoj Riječkoj ulici Ajkića šakom udario u glavu. Postupio je tako želeći ga teško ozlijediti, navodi se u optužnom prijedlogu. Po sada dostupnim podacima, optužbom se ne precizira koliko je udaraca Ajkić pretrpio te jesu li sve ozljede nastale u sukobu s Maglićem. Ipak, Općinsko državno odvjetništvo tvrdi da je nakon snažnog udarca šakom Ajkić zadobio prijelom gornje čeljusti i srednjih kostiju lica s krvnim podljevima na oba oka.

Iako je podignut optužni prijedlog, status Maglića, kao i ostalih policajaca koji su te noći bili na benzinskoj postaji, nije se promijenio.

– Djelatnici policije uključeni u slučaj Ajkić udaljeni su s dužnosti. Podizanje optužnog prijedloga ne mijenja njihov status do okončanja disciplinskog postupka. Naravno da će se tijekom tog procesa voditi računa i o kaznenom segmentu cijelog slučaja. Za sada mogu reći samo da disciplinski postupak još nije okončan – rekla je Tamara Grčić, glasnogovornica PU karlovačke.

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dhod
21:58 10.06.2010.

Čudi me da ništa ne piše o Ajkiću. Npr. koliko ima prekršajnih prijava, a koliko kaznenih? Koliko je puta priveden (vjerovatno od strane istih policajaca) a naše ga učinkovito sudstvo pustilo kako bi se mogao beljiti i rugati policajcima kad ih sretne u gradu jer mu oni ne mogu ništa kad za njega radi neučinkovito pravosuđe.

MM
Mladen Miletić
13:37 10.06.2010.

prijedlog protiv policajca Kristijana Maglića (27). Hrvatski milicajac i tipičan demokratski postupak bio je jako revan vrijedan na poslu to donosi veču lovu i veči položaj. Kako se u vojsci postaje nešto - dobija veči čin čim više likvidiraš raniš okolješ zarobiš streljaš ! ( naravno to mislim na protivničku vojsku ne na nas fine Hrvate kod nas se zna se čin dobija za školvanje bježanje skrivanje pjevanje i lječenje protivnika !

MI
mikesh
13:49 10.06.2010.

a jbte, nebi ovako izgledao ni da ga je Miko Filipović jednom udario.... to je naše pravosuđe, bar da tog iz DORH-a netko ovako \"jednom\"udari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije